Lifecoaching om optimaal te functioneren

Bij lifecoaching ligt de focus op jou als persoon. Wie ben je? Wat wil je bereiken? En wat kun je al? Zomaar enkele vragen die centraal staan tijdens de coachingssessies. Door middel van coachingsgesprekken en oefeningen werken we aan je bewustwording. Zo kom je erachter waar je kracht ligt, hoe jij optimaal functioneert en hoe je leert zelf oplossingen te bedenken voor je problemen. Je zult merken dat de kwaliteit van je leven verbetert.

Lifecoaching, hoe werkt het?

Het doel van lifecoaching is om je meer inzicht te geven in je eigen kwaliteiten, wensen en vaardigheden. Op die manier leer je jezelf niet alleen beter kennen, maar weet je ook oplossingen te bedenken om problemen zelfstandig op te lossen. Je leert hoe je zelfsturend in je leven kunt staan en hoe je aspecten die je niet kunt veranderen, kunt accepteren zoals ze zijn. Lifecoaching stimuleert je zelfvertrouwen en leert je heldere doelen te stellen. Het resultaat? Een bewust en energiek leven.

Persoonlijke coaching

Lifecoaching kun je ook zien als persoonlijke coaching. Wil je bijvoorbeeld uitzoeken wat je nu echt wilt? En ontdekken welke overtuigingen je daarbij belemmeren? Welke acties je kunt ondernemen om je doel te bereiken? Met behulp van lifecoaching stimuleert Ietje Deutz je om zo in je kracht te gaan staan dat je keuzes kunt maken en stappen kunt zetten. Ze ondersteunt je bij het vinden van de balans tussen werk- en privéleven, waardoor je meer welzijn zult ervaren. Hierbij wordt desgewenst gebruik gemaakt van mindfulness.

Lifecoach Ietje Deutz

Loop je tegen problemen aan en weet je niet hoe daarmee om te gaan? Functioneer je minder goed op je werk? Of heb je een pijnlijke ervaring uit het verleden nooit goed verwerkt? Lifecoach Ietje Deutz  begeleidt je bij het bewust worden van je kansen en je mogelijkheden. Nadat zij een goed overzicht heeft gekregen van jouw persoonlijkheid, je levensstijl én je omstandigheden en er een coachingsdoel geformuleerd is, kan de werkelijke coaching beginnen. Vertrouwen en veiligheid staan centraal in de gesprekken. Lifecoaching vindt plaats in de coachingspraktijk in Nijmegen.

Naast lifecoaching kun je bij Ietje Deutz ook deelnemen aan teamcoaching, mindfulness of rouw- en verliesbegeleiding. Meer weten? Neem contact op en stel je vragen.

Meer weten over lifecoaching?
Neem contact op en vraag meer informatie aan