Teamcoaching in Nijmegen en Venray

Ben je op zoek naar teamcoaching in Nijmegen of Venray? Ietje Deutz en haar collega Lilian in ’t Zand coachen teams en maken ze krachtiger. Bij teamcoaching wordt je team gestimuleerd en geïnspireerd om te leren van elkaars inzichten en elkaars kwaliteiten te zien en te waarderen. Kom je niet uit de regio Nijmegen of Venray, maar ben je toch op zoek naar teamcoaching? Neem dan contact op met coachingspraktijk Ietje Deutz en vraag naar de mogelijkheden.

Teamcoaching volgen?

Wil je een teamcoachingstraject volgen in de buurt van Nijmegen of Venray? Bij Ietje Deutz is ieder teamcoachingstraject op maat gemaakt. Tijdens de sessies wordt de aandacht gericht op positieve punten, want wat je aandacht geeft dat groeit. Zo werkt het ook in teams. Naast teamcoaching biedt Ietje Deutz in de regio Nijmegen ook lifecoaching aan.

Teamcoaching voor organisaties

Wordt er binnen een organisatie niet meer goed met elkaar gecommuniceerd? Zijn werknemers niet meer effectief in het nemen van besluiten? Ontbreekt de humor en gaat de aandacht vaak uit naar de zaken die niet goed gaan? Het kunnen allemaal signalen zijn die aangeven dat er een probleem is. Teamcoaching kan voor veel organisaties uitkomst bieden.

Teamcoaching Nijmegen

Teamcoaching in Nijmegen wordt door Ietje Deutz  altijd op maat gesneden, afgestemd op de grootte van de teams, de samenstelling van het team en de individuele karakters van de teamleden. Ook de organisatie wordt meegenomen tijdens de teamcoaching. Daarom vindt het coachen van teams altijd op locatie plaats. Wil je meer weten over de mogelijkheden van teamcoaching in Nijmegen of een afspraak maken? Bel naar 06-220 690 29 of mail direct info@ietjedeutz.nl.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van teamcoaching in Nijmegen?
Neem vandaag nog contact op

Teamcoaching Venray

Ook in de regio Venray vindt teamcoaching plaats. De coachingssessies voor teams in Venray worden begeleid door Ietje Deutz, samen met Lilian in ’t Zandt. De focus ligt onder meer op ontwikkeling in communicatie, persoonlijke effectiviteit, angsten en onzekerheden, ontwikkeling van ondernemerschap, fusies in organisaties en timemanagement. Neem contact op en meld je aan voor teamcoaching Venray.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van teamcoaching in Venray?
Neem vandaag nog contact op