Mindfulness Nijmegen

Aandacht voor het hier en nu, minder stress, genieten van het moment en rust. In de dagelijkse hectiek lijken we deze belangrijke zaken vaak te vergeten. Door een training mindfulness in Nijmegen te volgen, zorg je echter dat er meer rust in je leven komt en je minder stress ervaart. Zo zorg je ervoor dat je weer op een aandachtige manier van je leven kunt genieten en leeft in het hier en nu.

Mindfulnesstraining in Nijmegen

Wanneer je spanning in je dagelijkse leven of werk ervaart, biedt mindfulness je handvatten om meer en beter te kunnen ontspannen. Doordat je meer rust in je leven hebt, zal je minder stress ervaren. Een training mindfulness zorgt ervoor dat de kwaliteit van leven toeneemt. Woon je in Nijmegen of omgeving en wil je mindfulness leven? Ietje Deutz biedt zowel op maat gemaakte individuele trainingen mindfulness in Nijmegen aan als mindfulnessgroepstrainingen in Nijmegen.

Mindfulness: toename kwaliteit van leven

behandelkamer Ietje DeutzDoor het beoefenen van mindfulness neemt onder andere je energie toe, ervaar je meer rust in je hoofd, ben je meer aanwezig in het nu, kun je je beter concentreren en neemt daardoor ook je prestatievermogen toe, slaap je beter, neemt je persoonlijke effectiviteit toe en kun je beter ontspannen. Je zult merken dat wanneer je geconfronteerd wordt met stressvolle gebeurtenissen, mindfulness ervoor zorgt dat je kwalitatief aandachtiger en kalmer in het leven staat.

Een mindfulnesstraining volgen kan interessant zijn wanneer je:

  • ervaart dat je leven te snel aan je voorbijgaat;
  • stress hebt;
  • moeite hebt met ontspanning;
  • vaak maar lastig in slaap valt;
  • soms concentratieproblemen ervaart;
  • veel gedachten hebt en andere hersenspinsels;
  • een burn-out hebt, had of deze wilt voorkomen.

Meer over mindfulness Nijmegen

Mindfulnesstraining in Nijmegen volgen, gericht op je dagelijkse leven en/of je werk? Neem dan voor meer informatie contact op met Ietje Deutz, trainer mindfulness Nijmegen.

Voor meer informatie of advies of direct inschrijven.