Relatietherapeut Nijmegen

Relatietherapeut Nijmegen

Gedurende een relatie kan het op den duur voorkomen dat je elkaar niet helemaal meer begrijpt. In dat geval kan een relatietherapeut Nijmegen jullie een uitkomst bieden. Met zijn tweeën kunnen jullie, samen met mij als relatietherapeut Nijmegen, weer werken aan jullie relatie. Je leert elkaars patronen weer kennen, waardoor beide partners weer eenzelfde rol krijgen in een relatie. Zo kom je weer tot elkaar.

Leer je relatie herontdekken

Als je voor elkaar wilt gaan, is het belangrijk dat je jezelf en je partner nog kansen gunnen. Het is belangrijk dat je weer aandacht voor elkaar hebt, waardoor je elkaar kunt steunen in je relatie. Als jullie de problemen aanpakken, zal dit weer leiden tot verbetering en verandering in de relatie. Als relatietherapeut Nijmegen maak ik gebruik van het EFT-Model (Emotionally Focused Therapy) van Sue Johnson. De behoeften stel ik af voor beide partners.

Enkele thema’s waar je bij mij voor terecht kunt

Als relatietherapeut Nijmegen heb ik al veel verschillende onderwerpen en thema’s besproken. Enkele thema’s waarvoor je bij mij terecht kunt zijn als volgt:

  • Bindings- of verlatingsangst;
  • Mijn gezin van afkomst;
  • In contact met elkaar blijven na verlies van een familielid of goede vriend;
  • Onze culturen botsen met elkaar;
  • Er is niet voldoende intimiteit;
  • Moeten wij bij elkaar blijven of uit elkaar gaan;
  • Ik ben een jaloers persoon in mijn relatie;
  • Ik ben verliefd geworden op een derde;
  • Onze meningen verschillen te veel van elkaar;
  • Ik wil mijn voorbereiden op een betere relatie in de toekomst.

Bindings- of verlatingsangst

Bindings- of verlatingsangst hoeft niet te zijn ontstaan in je huidige relatie. Dat kan ook tijdens een vorige relatie zijn ontstaan en dat kan erg lastig zijn. Soms lukt het je niet om je aan iemand te binden of kun je een bepaald persoon juist niet verlaten. Als relatietherapeut Nijmegen kan ik je bijstaan.

Gezin van afkomst

Soms loopt je relatie vast en is het fijn om je levensloop na te gaan. Als je je jeugd beter begrijpt, kun je weer zorgen voor inzicht, begrip en verwerking. Je kunt deze sessie individueel boeken, maar ook samen met je partner.

In contact blijven na verlies

Heb je een belangrijk persoon verloren in je leven? Dan kan dat zorgen voor veel verdriet. In een relatie is het belangrijk dat je elkaar steunt. Als relatietherapeut Nijmegen help ik jullie hierbij.

Onze culturen botsen met elkaar

Cultuurverschillen kunnen soms zorgen voor complicaties in een relatie. Het is belangrijk dat je elkaar begrijpt voor een stabielere relatie.

Onvoldoende intimiteit

Ben je weinig intiem met elkaar? En hoe intiem wil de een met de ander zijn en met welke frequentie? Als relatietherapeut Nijmegen onderzoek ik hoe dit voor jullie werkt.

Bij elkaar blijven of uit elkaar gaan?

Willen jullie graag uit elkaar gaan, maar zijn er toch nog twijfels? Kunnen jullie misschien toch nog bij elkaar blijven? Als relatietherapeut Nijmegen help ik jullie met het maken van de juiste keuzes.

Jaloers

Jaloers zijn in een relatie kan zorgen voor een lastige relatie. Dit is echter een veelvoorkomende situatie. Als relatietherapeut Nijmegen kijk ik naar de onderliggende problemen.

Verliefd op een ander

Als je in een relatie verliefd wordt op een ander, kan dat veel impact hebben in jullie relatie. Misschien ontbreekt er iets in de huidige relatie, waardoor dit voorkomt. Als relatietherapeut Nijmegen probeer ik opnieuw te ontdekken wat jullie voor elkaar voelen en wat er mogelijk mist in de relatie.

Verschil in mening

Natuurlijk heeft ieder koppel weleens een meningsverschil. Als dit echter heel vaak voorkomt, kan dit zorgen voor de nodige problemen in een relatie.

Voorbereiden op een betere relatie

Heb je nog geen relatie, maar wil je dit wel graag? Bestaan er echter nog angsten door een relatie uit het verleden? Dan kan ik als relatietherapeut Nijmegen een zelfonderzoek met je inplannen. Zo kun je gemakkelijker een partner aantrekken en bovendien is de kans beduidend groter dat je iemand vindt die écht bij je past.

Relatietherapeut Nijmegen: wil je graag een afspraak inplannen?

Er zijn ontzettend veel thema’s die je met mij kunt bespreken. In een relatie is het belangrijk dat er vertrouwen is, maar ook moet er goed gecommuniceerd worden en is er sprake van emotionele verbondenheid. Ontbreken een van deze waarden in jouw relatie? Als relatietherapeut Nijmegen help ik je graag. Je kunt op verschillende manieren contact met mij opnemen voor een gesprek. Stuur een bericht via het contactformulier, via LinkedIn of middels telefonisch contact. Mijn telefoonnummer is (06) 220 690 29 (ook WhatsApp). Uiteraard zie ik jou of jullie bericht graag tegemoet.

Relatietherapie Nijmegen