Relatietherapie Venray

Emotionele verbondenheid, vertrouwen en een goed verlopende communicatie zijn belangrijk in een liefdesrelatie. Vaak is de kwaliteit hiervan in een beginnende relatie hoog. Maar dat kan veranderen. Als je relatie vast dreigt te lopen, dan is het goed om een therapeut in te schakelen om te onderzoeken wat er precies verkeerd is gegaan. Meld je nu aan voor relatietherapie Venray en bespreek de zere plekken van vroeger én van nu.

Verbeter je relatie

Je wordt je bewust van de patronen die ingeslopen zijn en welk aandeel ieder van jullie daar in heeft. We brengen de verschillen in jullie levensgeschiedenis en karakter in beeld. Je gaat helder zien hoe ieder van jullie communiceert en hoe jullie je emoties uiten en welke impact dat alles heeft op jullie relatie. Angsten en behoeftes leer je te benoemen. Je stapt uit de negatieve patronen en gaat ervaren hoe je anders en beter met elkaar kunt leren omgaan. Zere plekken van vroeger kunnen naar boven komen en besproken worden in een nieuwe, vertrouwelijke sfeer, een veilige basis, die langzaam maar zeker steviger wordt.

Ontdek de kracht van kwetsbaarheid

Je ontdekt de kracht van kwetsbaarheid. Want door in alle openheid steun, hulp en begrip te durven vragen aan elkaar wordt jullie emotionele verbondenheid opnieuw groot en hecht. Jullie begrip en geduld voor elkaar groeit. Stapsgewijs breng je een positieve verandering aan in de relatie.

Relatietherapie Venray: onpartijdig en respectvol afgestemd op je behoefte

In de sessies relatietherapie Venray stem ik onpartijdig en respectvol af op jullie behoeftes. Ik maak onder andere gebruik van het EFT-model van Sue Johnson (Emotionally Focused Therapy).