Rouwverwerking

Het verlies van een dierbare of een pijnlijke gebeurtenis in je leven kan veel verdriet en wisselende emoties als gevolg hebben. Rouwverwerking is niet altijd even makkelijk en soms loop je dan ook vast. Heb je het gevoel dat je er alleen voor staat? Vind je het fijn om met iemand te praten? Of heb je het gevoel dat je maar niet verder kunt? Met hulp bij rouwverwerking pak je je leven weer op.

Rouwverwerking na een overlijden

Wanneer een dierbare overlijdt, volgt er onvermijdelijk een periode van rouw. Een periode waarin je je verdriet een plek moet geven. Hoe deze periode van rouwverwerking eruitziet en hoe je weer opnieuw betekenis kunt geven aan je leven, is voor iedereen anders. Verliesbegeleider Ietje Deutz zorgt ervoor dat je de draad van het leven weer voorzichtig op kunt pakken.

Gebeurtenissen met een grote impact

Rouwen doen we niet alleen wanneer er iemand sterft, ook bepaalde gebeurtenissen die plaatsvinden in je leven kunnen een grote impact hebben. Denk aan het verbreken van je relatie, een verloren vriendschap of baanverlies. Een rouwproces met daarbij horende rouwverwerking is het gevolg.

Hulp bij rouwverwerking

Wie of wat je ook verliest, op een gegeven moment zal je je moeten aanpassen aan je nieuwe situatie. Rouwverwerking is echter hard werken. Soms is het fijn als iemand je daarbij ondersteunt. Wil jij nieuwe ruimte, energie, inspiratie en wijsheid ervaren? Leren om het verlies met je mee te dragen in het hier en nu? Maak dan kennis met verliesbegeleider Ietje Deutz. Zij ondersteunt je op liefdevolle wijze en zorgt dat je de draad van het leven weer kunt oppakken. Wil je meer informatie over rouwverwerking? Neem contact op.

Meer weten over hulp bij rouwverwerking?
Of wil je een afspraak maken?

Meer lezen?