Rouwtherapie Nijmegen

Het overlijden van iemand in je nabije omgeving, een verbroken relatie, baanverlies, een verloren vriendschap of verlies van gezondheid zijn voorbeelden van verlies die een rouwperiode inluiden. Hoe ga je hiermee om? Woon je in of in de omgeving van Nijmegen en ben je op zoek naar een ervaren rouwtherapeut, maak dan kennis met Ietje Deutz. Door de juiste begeleiding kun je na verloop van tijd een nieuwe betekenis geven aan je leven.

Met rouwtherapie Nijmegen je leven op de rit

behandelkamer Ietje DeutzRouw is een normale reactie wanneer je iets of iemand verliest. Het is een periode waarin emoties, zoals verdriet, angst, boosheid en lusteloosheid, elkaar kunnen afwisselen. Hoe lang de rouwperiode duurt is voor iedereen anders. Wanneer het verdriet het dagelijks leven beheerst en de pijn onverminderd aanhoudt, kun je in gesprek gaan met een ervaren rouwtherapeut: Ietje Deutz. De rouwtherapie vindt individueel plaats; familie- of gezinsleden kunnen betrokken worden bij de gesprekken. Rouwtherapie Nijmegen is bedoeld voor kinderen en volwassenen die geconfronteerd zijn of worden met:

  • verlies van werk en/of inkomen;
  • de ziekte, het overlijden of de scheiding van een dierbare;
  • eigen ziekte of naderend overlijden;
  • onverwerkte, verlate rouw.

Op zoek naar een rouwtherapeut?

Heb je te maken met het verlies van iets of iemand? En ben je op zoek naar rouwtherapie in Nijmegen of omgeving? Bel dan voor meer informatie vrijblijvend op 0622069029 of stuur een e-mail. Tijdens een intakegesprek formuleren we samen de hulpvraag. Daarna maak ik een behandelingsvoorstel.

Voor meer informatie of advies of direct inschrijven.