Rouwtherapie Venray

Als je geconfronteerd wordt met het verlies van een dierbare, een verbroken relatie, verlies van gezondheid, het verlaten van je thuisland, een onverwacht ontslag of een verbroken vriendschap, dan volgt een periode van rouw. Rouwen is een persoonlijk proces en iedereen zal het op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo doormaken. Als je het gevoel hebt dat je er alleen niet uitkomt dan kan het erg ondersteunend zijn om in rouwtherapie te gaan. Woon je in Venray of omgeving? Maak dan kennis met rouwtherapeut Ietje Deutz.

Veelvoorkomende  klachten en emoties bij rouw:

  • slecht slapen
  • intense vermoeidheid
  • leegte, neerslachtigheid en nergens meer zin in hebben
  • schuldgevoelens en machteloosheid
  • jaloezie met betrekking tot anderen die nog wel een dierbare in hun leven hebben
  • aanhoudend verdriet

Met rouwtherapie Venray de draad oppakken

Er zijn uiteenlopende gebeurtenissen waardoor mensen in een rouwproces terecht komen. Rouwen kan worden gezien als een aanpassingsproces aan het leven zonder bijvoorbeeld een dierbare of een baan. Vaak is er sprake van lichamelijke en emotionele klachten, maar ook lusteloosheid, concentratieproblemen en slaapproblemen. Rouwen is voor iedereen anders, met rouwtherapie Venray ga je individueel of samen met gezins- of familieleden aan de slag met het verdriet dat jouw dagelijkse leven beheerst. Door te praten over je verlies, kan er weer een positieve beweging in je leven komen.

Rouwtherapeut in Venray

Wanneer je woonachtig bent in Venray of omgeving en je te maken hebt met een verlies van iets of iemand, kun je contact opnemen met de rouwtherapiepraktijk van Ietje Deutz. Hier staat aandacht voor je overspoelende emoties en de wisselwerking tussen emoties, gedachten en gedrag centraal. Tijdens het intakegesprek formuleren we samen de hulpvraag. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via 0622069029 of stuur een e-mail.

Voor meer informatie of advies of direct inschrijven.