Rouwen is hard werken

Rouwen is hard werken

Laatst ontving ik van een cliënt deze prachtige bos bloemen als dank voor mijn begeleiding bij zijn rouwproces na het verlies van zijn vrouw.

Rouwen is het verwerken van een groot verlies en soms is het fijn om daar hulp bij te krijgen. Mijn cliënt gaf aan dat hij mijn begeleiding als goed heeft ervaren. ‘Ik voelde me helemaal gezien en gehoord in mijn rouwproces’, vertelde hij.

Leven in plaats van overleven

We hebben de therapie nu met een goed gevoel afgesloten, omdat het een stuk beter met hem gaat. Hij staat meer in zijn kracht en voelt meer dat hij leeft in plaats van overleeft.

Ik ben dankbaar dat ik dit proces samen met hem heb mogen doen. Rouwen is hard werken.

Rouwbegeleiding

Iedereen krijgt vroeg of laat mee te maken het verlies van een dierbare. Wil je meer weten over rouwverwerking en wat het betekent voor de kwaliteit van leven? Lees er meer over op mijn pagina Rouwbegeleiding.

Meer weten over hulp bij rouwverwerking?
Neem dan contact op met Ietje Deutz.